Vraag & antwoord

Algemene informatie

Wanneer onze samenwerking korter duurt dan vier weken (denk aan het schrijven van een persbericht) stuur ik een factuur na afloop van de samenwerking. 

Hebben we een samenwerking die langer dan vier weken duurt of die doorlopend is? Dan factureer ik altijd de laatste (werk)dag van de maand.

Voor het betalen van facturen houd ik een periode van 14 dagen aan.

Uiteraard en héél graag zelfs! Alleen aan de hand van sterke feedback kan ik bijsturen naar het gewenste eindresultaat. Ik houd je tussendoor op de hoogte van de stand van zaken. Wil je graag vaker inzicht krijgen in de status van de samenwerking? Geef dit dan gewoon aan.

Hoe lang het duurt voor een opdracht afgerond wordt is helemaal afhankelijk van de opdracht, het aantal beschikbare uren en jouw budget (per maand). Bij de kennismaking nemen we dit door en geef ik een verwacht tijdsbestek mee. 

LEVVS communicatie & tekst voorziet allerlei soorten bedrijven van sterke communicatie en teksten. Van de gezondheidszorg tot techniek: alles komt aan bod. Dat maakt het werk zo leuk. Je leert over elk vakgebied en onderwerp wel iets, want voor communicatie en tekst is het nodig je te verdiepen in de doelgroep en de branche! 

LEVVS communicatie & tekst is voor zowel de B2B-markt als de B2C-markt inzetbaar.

LEVVS communicatie & tekst is gevestigd in de gemeente Dronten en werkt ook vanaf deze locatie. Indien gewenst is het soms mogelijk om bij jou op kantoor te komen werken voor een dag(deel). Dit hangt helemaal af van de opdracht, de afstand en onze agenda’s op dat moment. Als je hier een specifieke vraag over hebt, stel deze dan tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

De privacy nemen wij erg serieus. Met alle gegevens wordt zorgvuldig omgegaan. Alle informatie over de gegevensverwerking van LEVVS communicatie & tekst vind je in onze privacyverklaring.

Nee, LEVVS communicatie & tekst richt zich enkel op communicatie en tekst. Communicatie en marketing hebben overlappende gebieden en er wordt bij het uitvoeren van de communicatiewerkzaamheden en het schrijven van de teksten rekening gehouden met marketingactiviteiten. Echter is het uitvoeren van marketingactiviteiten geen onderdeel van de diensten. 

Nee. LEVVS communicatie & tekst is op het gebied van social media alleen inzetbaar voor het schrijven van social media teksten.

Hier valt dus niet onder: de volledige content coördinatie (het design van een post, het inplannen van een post en het plaatsen van een post).

Als wij voor een kennismakingsgesprek fysiek afspreken betaal je geen reiskostenvergoeding. Het kennismakingsgesprek is volledig vrijblijvend, zo ook de reiskosten. 

Ook wanneer wij een samenwerking aangaan rekenen wij geen reiskostenvergoeding. Dit geldt in het standaard geval waarbij wij elkaar niet wekelijks hoeven te zien en wij niet zestig kilometer bij elkaar vandaan wonen. Mocht dit wel het geval zijn, bespreken we dit tijdens ons kennismakingsgesprek.

Dienst: Communicatie

Nee, zeker niet! LEVVS communicatie & tekst is gevestigd in de gemeente Dronten, maar is een communicatiebureau door heel Nederland. Het werk als communicatiebureau is goed op afstand te doen. LEVVS communicatie & tekst staat ook voor je klaar in Almere, Harderwijk, Kampen, Nunspeet, Lemmer, Nijkerk, Lelystad, Biddinghuizen, Emmeloord, Ermelo, ’t Harde, Ens, Epe, Swifterbant, Urk, Zeewolde, Elburg, Putten, Nagele, Wezep. 

Staat jouw woonplaats er niet tussen? Geen enkel probleem! Door heel Nederland heeft LEVVS communicatie & tekst opdrachtgevers. Neem ook dan contact op! We helpen je graag verder.

Dienst: Tekst

Nee, zeker niet! LEVVS communicatie & tekst is gevestigd in de gemeente Dronten, maar is een tekstbureau door heel Nederland. Het werk als tekstbureau is goed op afstand te doen. LEVVS communicatie & tekst staat ook voor je klaar in Almere, Harderwijk, Kampen, Nunspeet, Lemmer, Nijkerk, Lelystad, Biddinghuizen, Emmeloord, Ermelo, ’t Harde, Ens, Epe, Swifterbant, Urk, Zeewolde, Elburg, Putten, Nagele, Wezep.

Staat jouw woonplaats er niet tussen? Geen enkel probleem! Door heel Nederland heeft LEVVS communicatie & tekst opdrachtgevers. Neem ook dan contact op! We helpen je graag verder.

Ja, alle teksten worden jouw eigendom.

Chat openen
Heb je een vraag?
Stel hier je vraag of neem contact op voor het plannen van een kopje koffie of belafspraak!