Strategisch communicatieadvies

Een kant-en-klaar plan voor de juiste communicatie. 

Wat is een strategisch communicatieadvies?

Een strategisch communicatieadvies is een plan waar een hele hoop waardevolle en relevante informatie in te lezen is. Jouw onderneming wordt onder de loep genomen en op basis van alle informatie wordt een plan opgesteld voor sterke communicatie. Dit wordt opgesteld op basis van jouw vraagstuk. 

Onderdelen van een strategisch communicatieadvies zijn bijvoorbeeld de positionering van jouw bedrijf, de (nieuwe) communicatiestrategie en geadviseerde communicatiemiddelen. Bij het opstellen van het advies wordt rekening gehouden met het beschikbare budget, belanghebbenden, betrokken partijen, (potentiële) klanten en de toekomstplannen van jouw organisatie. Er wordt zowel op creatief vlak als op strategisch vlak gekeken naar hoe de juiste communicatie kan bijdragen aan het behalen van jouw doel. 

Een communicatieadvies is altijd slechts een plan. Het plan is opgesteld op basis van gedegen onderzoek in de organisatie en een bak kennis en ervaring in het communicatieveld. Aan jou of jouw team de taak om het geadviseerde plan tot realisatie te brengen.

Waarom een strategisch communicatieadvies?

Een strategisch communicatieadvies is van grote waarde voor jouw organisatie. Het zorgt voor extra focus en een frisse wind door de organisatie. Het uitvoeren van het plan zit niet bij de dienst inbegrepen, maar dankzij het advies weet je waar de knelpunten zitten en wordt je aangereikt hoe deze te verhelpen. Met het realiseren van het communicatieadvies versterk je jouw merk, zowel intern als extern. Het team komt met de neus dezelfde kant op te staan en de (potentiële) doelgroep ziet een professionele, krachtige uitstraling. Een onderneming die weet waar het voor staat. 

Neem contact op

Een strategisch communicatieadvies is een waardevol plan waar veel onderzoek aan vooraf gaat. Het is veel informatie en een grote klus, maar het advies kun je jarenlang gebruiken voor de communicatie van jouw organisatie. Dat is belangrijk voor zowel het team als de (potentiële) doelgroep en de toekomst groei van de onderneming. Samen bouwen we aan een sterke toekomst!

Klinkt dit als een match? Leuk! Laten we eens kennismaken. Neem direct contact op en plan een kennismakingsgesprek in.

Chat openen
Heb je een vraag?
Stel hier je vraag of neem contact op voor het plannen van een kopje koffie of belafspraak!