Communicatiebureau Ens

Ben je op zoek naar een communicatiebureau in Ens om jouw boodschap, verhaal of merk over te brengen op de doelgroep? LEVVS is een communicatiebureau gespecialiseerd in het vertalen van jouw verhaal naar de juiste doelgroep. Met een eerlijk en duidelijk communicatieadvies weet je waar je aan toe bent en dankzij de regelmatige evaluatiemomenten weet je precies wat de stand van zaken is.

Communicatiebureau in Ens voor échte communicatie

Je bent wat je zegt en je straalt uit hoe je je voelt. Dat geldt voor jou, voor mij en ook voor jouw organisatie. Zit het intern niet goed, ga je het extern niet redden om jouw organisatie en merkverhaal goed te positioneren en jouw boodschap goed over te brengen. Bij LEVVS kijken we daarom niet alleen naar de vervolgstappen: hoe kunnen we de communicatie optimaliseren? We kijken voorafgaand altijd naar de interne communicatie. Hoe verloopt deze communicatie en weet jij als eigenaar eigenlijk wel wat de kernwaarden zijn van jouw bedrijf? En hoe zit het met het team: weten zij voor wat voor een organisatie zij werken?

Pas als de interne communicatie helder is en de neuzen dezelfde kant op staan, maken we een plan van aanpak. In dit plan van aanpak vind je terug wat jouw hulpvraag is en de resultaten van de analyse die hieraan vooraf is gegaan. Vervolgens lees je een gedegen advies én een op maat gemaakt plan van aanpak.

Houd je het graag bij dit advies, zodat jouw team (of jijzelf) hier mee aan de slag kan gaan? Geen probleem! LEVVS is er ook voor alleen het uitbrengen van communicatieadvies. Geef je het toch liever (gedeeltelijk) uit handen, dan staan wij natuurlijk ook graag voor je klaar. We bekijken samen de mogelijkheden en zorgen ervoor dat we beiden tevreden zijn over de samenwerking die we aan gaan.

Waarom een communicatiebureau in Ens?

LEVVS is hét communicatiebureau in Ens met een eerlijke, duidelijke kijk op jouw organisatie. Door een communicatiebureau in Ens in te schakelen, krijg je inzicht in de huidige status van jouw communicatie, zowel intern als extern, en ontvang je een sterke analyse en gedegen advies. Met dit advies kun je zelf aan de slag. Natuurlijk laten we je niet in de steek als je het liever uit handen geeft: LEVVS heeft jarenlang ervaring met de optimalisatie van online- en offline communicatie en ontzorgt je graag.

Voordelen van LEVVS communicatiebureau in Ens

 • Verkrijg een eerlijke en duidelijke analyse van jouw huidige interne- en externe communicatie;
 • Ontvang een gedegen advies voor toekomstige communicatie-uitingen gebaseerd op jouw doel, doelgroep en groeivisie;
 • LEVVS is gespecialiseerd in communicatie en neemt het optimaliseren van jouw communicatie graag uit handen;
 • Afhankelijk van jouw behoeften stellen we vaste evaluatiemomenten vast zodat jij altijd weet wat de stand van zaken is;
 • Wij kijken verder dan onze neus lang is. Dit houdt in dat we niet alleen kijken naar de optimalisatie van de externe communicatie, maar vooral ook naar de stand van zaken van de interne communicatie en die van jouw team;
 • Een persoonlijke, flexibele en vooral open samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel. We spreken graag fysiek af, maar online is ook mogelijk. Koffie, thee of liever een frisje? Een wandeling door het park of een meeting in een café? We komen je graag tegemoet.

Wat doet een communicatiebureau?

Het begrip ‘communicatie’ is breed en dat maakt een communicatiebureau veelzijdig. LEVVS is er voor het bouwen aan een sterke corporate identity, het opstellen van een strategisch communicatieadvies, het schrijven van teksten en het ontwikkelen van concepten. Ook voor het ondersteunen bij public relations en woordvoering kun je terecht bij LEVVS in Ens.

Corporate identity versterken in Ens

Een corporate identity omschrijft jouw bedrijfsidentiteit: wie ben jij, waar sta jij voor, wat zijn jouw unieke waarden en wat is jouw visie? Naast het vaststellen van deze aspecten wordt bij de corporate identity ook gekeken naar hoe jij dit uitstraalt naar de buitenwereld. Welk verhaal vertel jij? Wat is jouw huisstijl? En sluit dit dan vervolgens ook aan bij de waarden van jou als bedrijf? Straal jij jouw eigen missie en visie uit?

Strategisch communicatieadvies in Almere

Op het moment dat je als organisatie een strategisch communicatieadvies van LEVVS ontvangt, vind je daar een hoop waardevolle informatie in terug. Dit advies kan jou als bedrijf helpen om inzicht te krijgen in de knelpunten waar je vervolgens actief mee aan het werk kan gaan.

In een strategisch communicatieadvies vind je, naast een complete analyse van de huidige communicatie van jouw bedrijf, frisse oplossingen voor het aanpakken van de knelpunten. Deze oplossingen worden kant-en-klaar weergegeven. Het enige wat je nog hoeft te doen is het daadwerkelijk uit te voeren. Binnen het communicatieadvies wordt rekening gehouden met de belanghebbenden, betrokken partijen, (potentiële) klanten en toekomstplannen van het bedrijf. Er wordt zowel creatief als strategisch gekeken naar hoe communicatie kan bijdragen aan het behalen van jouw doel.

Tekstschrijver in Almere

Als tekstschrijver in Almere is LEVVS er voor al jouw tekstuele vraagstukken. Met tekst breng je een boodschap in woord over naar de doelgroep. Tekst gaat veel verder dan een blog of artikel: denk bijvoorbeeld ook eens aan een zakelijke brief, een toespraak of een persbericht. Tevens is LEVVS er als tekstschrijver in Dronten voor het redigeren van de door jou geschreven teksten.

Public relations en woordvoering in Ens

PR omvat het beheren en/of delen van bepaalde informatie vanuit jou als bedrijf, merk of persoon richting belanghebbende partijen of betrokken personen. Je kunt het zien als het informeren van (specifiek) publiek. Dit kan worden gedaan door bijvoorbeeld het versturen van persberichten, zowel intern (medewerkers informeren) als extern (media informeren), het beantwoorden van vragen van de pers, het verspreiden van advertenties of overige media publiciteit. Met PR kun je geruchten uit de wereld helpen of bevestigen, een imago benadrukken of verbeteren of belangrijke informatie delen met veel mensen tegelijkertijd. Dit zorgt vervolgens weer voor publiciteit.

Met public relations en woordvoering in Ens ondersteunen we je bij persactiviteiten of nemen we deze volledig voor je uit handen. Door de persvoorlichting uit handen te geven en hier duidelijke afspraken over te maken zorg je voor betrouwbaarheid en eenvoud richting de buitenwereld. Zo wordt altijd hetzelfde verhaal verteld en is er altijd één contactpersoon richting de pers.

Wat zijn de voordelen van sterke externe communicatie?

Een sterke externe communicatie biedt veel voordelen voor jou als organisatie.

 • Je zorgt voor een goed imago richting (potentiële) klanten, marktpartijen en andere belanghebbenden;
 • Je bouwt sterke relaties op met jouw (potentiële) klanten en zorgt zo voor langdurige samenwerkingen;
 • Je wekt vertrouwen en wordt sneller als geloofwaardig beschouwd;
 • Je vergroot de merkbekendheid;
 • Je maakt jouw unieke krachten zichtbaar waardoor je je onderscheidt van jouw concurrenten;
 • Je zorgt ervoor dat je blijft hangen bij potentiële klanten of gebruikers en wekt mond-tot-mond reclame (de sterkste vorm van reclame!) op.

LEVVS heeft jarenlang ervaring in de communicatiebranche in Ens

LEVVS heeft jarenlang ervaring in de communicatiebranche en heeft inmiddels diverse opdrachten in het portfolio binnen verschillende sectoren. Dankzij deze jarenlange ervaring is LEVVS uitgegroeid tot een gespecialiseerd communicatiebureau in Ens waarbij eerlijkheid centraal staat. Tevens heeft de jarenlange ervaring ervoor gezorgd dat LEVVS de jouw communicatievraagstuk van analyse tot uitvoering over kan nemen. Je kunt bij LEVVS dus terecht voor het totaalpakket voor jouw communicatie!

Kennismaken? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

Ben jij benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie op het gebied van jouw communicatie vraagstuk? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Chat openen
Heb je een vraag?
Stel hier je vraag of neem contact op voor het plannen van een kopje koffie of belafspraak!